FCM-anfører om sejr: Føles fantastisk på en elendig dag

FC Midtjylland vandt fredag aften 2-1 ude over Randers FC i Alka Superligaen.

Dermed er ligaens nummer et kommet et vigtigt skridt nærmere mesterskabet. Det lignede dog ikke umiddelbart en sejr til gæsterne, der kom bagud efter bare 10 minutter.

- Vi giver et håbløst mål væk på en omstilling, hvilket vi ikke plejer. Det var generelt en elendig præstation i første halvleg, og det var langt under det, vi ved, at vi kan præstere, siger FC Midtjyllands anfører, Kristian Bach Bak.

På trods af, at spillet haltede, så sørgede to dødbolde igen for, at FC Midtjylland kunne hive tre vigtige point med hjem til Herning.

- Jeg løber derinde og tænker, at det virkelig ikke er godt i dag. Men på trods af det, så har vi en enorm tro på tingene.

- Vi tror på, at vi kan score på hver eneste dødbold. Og det lykkes igen i dag, og det føles fantastisk på en fodboldmæssigt elendig dag, siger Kristian Bach Bak.

Med de tre point udbygger FC Midtjylland føringen i Superligaen. Holdet har nu 12 point ned til nærmeste forfølger, FC København, og mesterskabet virker til at være inden for sikker rækkevidde.

- Du kan ikke spille fantastisk i hver eneste kamp over en hel sæson, men vi har marginalerne, og det skal også til nogle gange. Det ser sindssygt godt ud i toppen nu, og det har det jo gjort i langt tid, siger Jakob Poulsen, der scorede sejrsmålet kort før tid.

Medaljen ville også fylde godt hjemme på trofæhylden, hvor der ikke er trængsel, siger han selv.

- Personligt ville et mesterskab betyde enormt meget for mig. Jeg har kun vundet mesterskabet i den næstbedste række i Holland, og det er ikke noget, man skilter alt for meget med, siger Poulsen.

Næste gang FC Midtjylland skal skaffe point på vej mod mesterskabet er den 21. marts, hvor klubben tager imod Hobro på eget græs.

/ritzau/

.

Dagens Gossip