FCM-boss jubler over tv-penge: Vi forstærker os

Der er nu spillet en tredjedel af superligasæsonen, og det betyder, at der nu skal deles tv-penge ud. Holdene får forskellige beløb alt efter placering, og da FC Midtjylland ligger suverænt på førstepladsen, kan klubben se frem til en ekstra stor tv-check.

- Det er fantastisk, at vi ligger på førstepladsen, når der skal deles tv-penge ud. Vi er meget glade for vores sæson indtil videre, og de ekstra penge betyder rigtig meget for os, siger FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein.

FC Midtjylland havde før sæsonen lavere forventninger til holdets placering i Superligaen, og derfor havde klubben heller ikke budgetteret med så mange tv-penge, som den nu kan se frem til.

- Vi havde budgetteret med en sjetteplads inden sæsonen, men vi opjusterede senere forventningerne til en tredjeplads. Førstepladsen havde vi ikke regnet med, og det er en hel del ekstra penge, vi nu kan se frem til, forklarer sportsdirektøren.

Steinlein regner med, at nogle af de ekstra millioner skal bruges på at forstærke holdet.

- Man kan godt forvente, at FC Midtjylland forstærker sig i det kommende transfervindue. Vi har en god trup, men vi er på udkig efter det rigtige tilbud og den rigtige spiller. Det går vi og kigger på nu her, siger han.

Midtjyderne fører Superligaen suverænt og har syv point ned til nærmeste forfølger. Claus Steinlein er forbløffet over, hvordan konkurrenterne har klaret sig.

- Det overrasker mig meget, at de andre hold er så ustabile og humpende. Men det er jo bare dejligt for os, at vi kan se den ene uafgjorte kamp efter den anden, og at de forventede tophold smider point.

- Men det er vigtigt, at vi koncentrerer os om vores eget spil. Hvis vi kan holde på truppen og måske hente en spiller eller to, så ser det rigtig godt ud. Det er meget svært at være pessimistisk ude på Heden i øjeblikket, siger Steinlein.

/ritzau/

 

Dagens Gossip