FCM-boss rådes til at stoppe mundhuggeri med ekstræner

FC Midtjyllands fans er ikke begejstrede for de offentlige verbale slagsmål, som klubbens tidligere guldtræner Glen Riddersholm og nuværende bestyrelsesformand Rasmus Ankersen har haft i medierne.

I en klumme på FCM's hjemmeside opfordrer klubbens fankoordinator Peter Ross parterne til at stoppe mundhuggeriet.

- Min klare opfordring til alle parter må være at lade mundhuggeriet ligge og i stedet se fremad - der venter langt større udfordringer fremadrettet end at placere ansvaret for nogle episoder, der bør høre fortiden til.

- Nu er det tid til at lade fødderne tale - det er den del af spillet, vi alle elsker mest, og heldigvis kalder MCH Arena igen torsdag aften, så vi kan komme videre i teksten, lyder det fra Peter Ross.

Torsdag tager FCM imod Napoli i Europa League, og derfor skal skænderierne mellem Riddersholm og Ankersen ikke fylde for meget, mener fankoordinatoren.

- I ugens løb blev vi desværre også vidne til endnu et kapitel i den famøse sag, der er fulgt i kølvandet på Glen Riddersholms opsigelse tilbage i juni.

- Som udenforstående synes det hele blot en anelse dumt. Vi har at gøre med en træner, der har taget klubben til et helt nyt niveau rent sportsligt, hvilket til enhver tid bør aftvinge respekt.

- Og samtidig har vi at gøre med en klub, der i øjeblikket tager stormskridt på vejen mod en fast plads i toppen af dansk fodbold. Det klæder ingen af de parter at lufte det beskidte vasketøj offentligt, forklarer han.

Peter Ross minder om, at der for ti år siden, da målmanden Peter Skov-Jensen og stjerneangriberen Mohamed Zidan blev solgt til Tyskland, stod skrevet på store bannere fra fansene; "spillere kommer og går - klubben består":

- Essensen er den samme i dag, hvad enten man hedder Riddersholm, Thorup, Ankersen eller Steinlein.

- FC Midtjylland er din og min klub, og det bør ingen eller intet få lov at ændre på. Hele sagen ender med at fjerne fokus fra det, der nu en gang er det vigtigste i en fodboldklub; spillet på banen, siger Peter Ross.

/ritzau/

 

Dagens Gossip