FCM forlænger med nøglespiller på midtbanen

16/10/2013 14:21

admin

Nyheder

Mest læste i dag

FC Midtjylland forsøger at holde på samtlige nøglespillere, og onsdag lykkedes det Superligaens førerhold i fodbold at få forlænget kontrakten med den defensive midtbanespiller Izunna Uzochukwu.

For en måned siden forlængede angriberen Sylvester Igboun og kantspilleren Rilwan Hassan deres kontrakter med FCM.

Nu har også den sidste spiller i trekløveret sat sin underskrift på en kontraktforlængelse. FCM har forlænget kontrakten med Izunna Uzochukwu frem til sommeren 2015.

Ordførende direktør i FCM, Claus Steinlein, er tilfreds med aftalen med midtbanedynamoen.

- Izunna har i de seneste år markeret sig som en profil i Superligaen. Det er en fantastisk udvikling, han har været igennem, siden han kom til klubben, og vi er glade for at have forlænget aftalen.

- Kommer det rigtige bud fra udlandet, er det fortsat tanken, at han skal have muligheden for at prøve sig selv af i en større liga, men lige nu er vi rigtig glade for at have Izunna i truppen, siger Steinlein til klubbens hjemmeside.

23-årige Izunna Uzochukwu står noteret for 138 kampe for FCM, og han har i denne sæson været fast mand på den defensive midtbane.

FCM har også forlænget kontrakterne med talenterne Isaac Oliseh og Razak Odeyemi. Olisehs kontrakt løber nu frem til udgangen af 2014, mens det ikke oplyses, hvor lang tid Odeyemi vil være i klubben.

/ritzau/