FCM-kaptajn: Vi er medaljefavoritter nu

FC Midtjylland forsatte med at vise guldform, da holdet fredag aften leverede en pragtpræstation mod Hobro, som fik tæv med 5-1 på DS Arena.

Midtjyderne topper Superligaen med 24 point efter 10 runder, og holdets anfører, Kristian Bach Bak, mener at FC Midtjylland ligger til en medalje, selv om der resterer 23 kampe.

- Vi må erkende, at vi er favoritter til medaljer, men jeg tør ikke spå om, hvilken farve det bliver. Vi spiller rigtig godt for tiden, og det viste vi også i går, hvor vi slog Hobro, som er kommet godt fra start i sæsonen, siger Kristian Bach Bak.

Gårsdagens storsejr blev sat i relief af, at Hobro ikke tidligere i sæsonen har indkasseret nederlag på hjemmebane.

FCM’s midtbaneprofil Izunna Uzochukwu er derfor også stolt over resultatet, og han glæder sig over holdet succes.

- Vi arbejder altid hårdt sammen og kæmper for hinanden. Det er vigtigt, at vi forsætter med de dyder, men hvis vi kan det, så tror jeg på at vi vil være i toppen af Superligaen, når vi går på vinterferie i december, siger Izunna Uzochukwu.

Selvom det ser godt ud for FC Midtjylland lige nu, så advarer holdets cheftræner sine spillere mod at lade sig påvirke af omgivelserne, og i stedet holde fødderne solidt plantet i den jyske muld.

- Vi skal passe på med at lade os rive med. Lige nu ser det rigtig fint ud for os, og det forventer jeg også, at det gør fremadrettet. Vi skal forsætte med at udvikle holdet, og der er facetter i spillet, som vi skal forbedre.

- Succesen er et øjebliksbillede, og det er vigtigt, at vi ikke begynder at hvile på laurbærrene. Der er kun spillet 10 runder af sæsonen, og vi kan også ramme en dårlig periode, siger Glen Riddersholm.

Næste opgave for FC Midtjylland hedder Silkeborg på hjemmebane om 14 dage.

/ritzau/

 

Dagens Gossip