FCM-matchvinder efter sen sejr: Fantastisk at score i overtiden

FC Midtjylland gæstede søndag AaB i en intens affære, som længe lignede en pointdeler på det våde græs i Aalborg.

Men sådan gik det ikke. I overtiden dukkede Jakob Poulsen op og sikrede med sit andet mål i kampen en 2-1-sejr til Alka Superligaens førerhold.

Det var selvfølgelig en lykkelig dobbeltmålscorer, der skulle sætte ord på sin overtidsscoring efter kampen.

- Det er fantastisk at score i overtiden. Det var en tæt kamp, og når man vinder de tætte kampe, skaber det en eufori blandt spillere og fans, siger Jakob Poulsen.

- Vi spillede med to angribere fremme og satsede på at vinde kampen til sidst. Nogle gange går det galt, men i dag gav det heldigvis pote.

AaB bragte sig ellers foran på et mål af Thomas Enevoldsen, men alligevel formåede udeholdet at tage alle tre point.

- Vi ved, at vi er stærke, og selvom modstanderen scorer, skal der ikke meget til, før vi vender det. Det var kampen i dag et godt bevis på, siger Jakob Poulsen.

Med sejren har FC Midtjylland nu hele 14 point ned til FC København på andenpladsen, og FCM-anfører Kristian Bach Bak erkender da også, at sejren i Aalborg er et stort skridt mod guldet.

- Det er et svært sted at spille mod et rigtigt godt hold, så det er klart, at det betyder meget. Vi har både held, marginaler og dygtighed i øjeblikket, og det nyder vi godt af.

- Nu skal vi hjem og se, hvordan FC København gør det i morgen, men det er en dejlig stilling lige nu, siger Kristian Bach Bak.

FC København har spillet én kamp mindre end FC Midtjylland. Københavnerne besøger mandag Silkeborg.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip