FCM-profil: Det kunne være gået meget værre

Skrevet af admin

22/08/2014

Mest læste i dag

FC Midtjylland faldt torsdag sammen i Grækenland, hvor det i kvalifikationen til gruppespillet i Europa League blev 1-4 mod Panathinaikos i den første playoff-kamp.

Det var efter en helt igennem elendig indsats, mente FCM's midtbaneprofil Jakob Poulsen.

- Hvad gik ikke galt? Vi var dårlige i duellerne, dårlige mand mod mand, tog hjernedøde beslutninger og gav dem friløbere.

- Når man ikke er god på bolden, må man stå godt defensivt, men det gjorde vi ikke. Det kunne være gået meget værre end 1-4, siger Jakob Poulsen til Ritzau.

Afklapsningen indtraf, selv om midtjyderne kom tidligt foran ved Jesper Lauridsen. Og egentlig kom modstanderen ikke med noget overraskende.

- De spillede direkte og fysisk, men vi havde godt styr på dem i starten. Da vi så scorede, tænkte vi, "yes, det bliver en god dag", men den følelse var i hvert fald væk inden pausen, siger Poulsen.

Nu behøver FC Midtjylland en sejr på mindst 3-0 på hjemmebane på torsdag for at avancere sammenlagt, og det er svært at tro på.

- Det vil være mærkeligt at sige, at vi har gode chancer. Men vi kommer til at arbejde for det. Vi lægger os ikke ned. Men der er meget, meget lang vej, erkender Poulsen.

/ritzau/