FCM-profil håber på at blive solgt

FC Midtjyllands store profil, Sylvester Igboun, er i de seneste uger kædet sammen med flere udenlandske klubber, og et skifte kan være under opsejling.

- Jeg håber virkelig, at jeg bliver solgt i dette transfervindue. Jeg vil være rigtig glad, hvis det lykkes, og jeg kan komme til en ny klub. Jeg er klar til det næste skridt i min karriere, siger Sylvester Igboun.

Sylvester Igboun afviser, at de mange rygter påvirker hans spil, hvilket han beviste, da han scorede i torsdagens nederlag mod Panathinaikos.

- Jeg er vant til de her transferrygter, og jeg må blive ved med at fokusere på mit eget spil, siger Igboun.

FCM-profilens egen agent, Søren Barslund, har udtalt, at der er interesse fra belgiske og tyske klubber.

- Jeg har læst om interessen i aviserne i de seneste par dage, og det virker meget spændende. Hvis interessen bliver konkret, så må vi se på, hvad de har at tilbyde, siger Igboun.

Sylvester Igboun startede på bænken i torsdagens opgør, men det har ikke noget med en kommende transfer at gøre, hvis man skal tro FC Midtjyllands cheftræner.

- Det var et taktisk valg, at Igboun startede på bænken. Jeg forventer ikke, at vi sælger ham i dette transfervindue, og jeg regner med at have ham til rådighed i efterårssæsonen, siger Glen Riddersholm.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip