FCM-profil håber på at blive solgt

FC Midtjyllands store profil, Sylvester Igboun, er i de seneste uger kædet sammen med flere udenlandske klubber, og et skifte kan være under opsejling.

- Jeg håber virkelig, at jeg bliver solgt i dette transfervindue. Jeg vil være rigtig glad, hvis det lykkes, og jeg kan komme til en ny klub. Jeg er klar til det næste skridt i min karriere, siger Sylvester Igboun.

Sylvester Igboun afviser, at de mange rygter påvirker hans spil, hvilket han beviste, da han scorede i torsdagens nederlag mod Panathinaikos.

- Jeg er vant til de her transferrygter, og jeg må blive ved med at fokusere på mit eget spil, siger Igboun.

FCM-profilens egen agent, Søren Barslund, har udtalt, at der er interesse fra belgiske og tyske klubber.

- Jeg har læst om interessen i aviserne i de seneste par dage, og det virker meget spændende. Hvis interessen bliver konkret, så må vi se på, hvad de har at tilbyde, siger Igboun.

Sylvester Igboun startede på bænken i torsdagens opgør, men det har ikke noget med en kommende transfer at gøre, hvis man skal tro FC Midtjyllands cheftræner.

- Det var et taktisk valg, at Igboun startede på bænken. Jeg forventer ikke, at vi sælger ham i dette transfervindue, og jeg regner med at have ham til rådighed i efterårssæsonen, siger Glen Riddersholm.

/ritzau/