FCM-profil misser drømmekamp mod Viborg

Man kunne fornemme en hvis ærgrelse på FC Midtjylland-bænken, da Erik Sviatchenko to minutter før slutfløjt blev taget ud af holdets 3-0-sejr over Esbjerg søndag aften.

Den solide midterforsvarer fik nemlig et gult kort i opgøret, hvilket betyder, at han ikke kan være med, når FC Midtjylland på fredag møder ærkefjenden Viborg FF på udebane. Byen, Sviatchenko er vokset op i, og klubben, han har spillet for som ung.

- Set med mine Viborg-briller, i og med jeg er opvokset i byen og har spillet der, så ville jeg meget gerne have spillet den kamp, siger en ærgerlig Erik Sviatchenko.

- Jeg har spillet to kampe på stadion som lilleput og drengespiller og har scoret et mål derinde, så det ville jeg gerne have været med til.

- Men sådan er det nu engang i fodbold når man får for mange gule kort, så får man karantæne, siger FC Midtjylland-spilleren, der skiftede til FCM for fire år siden som 18-årig.

Ærgrelsen nede på sidelinjen søndag aften blev forstærket hos Sviatchenko, da han ikke var klar over, at han kun var ét gult kort fra karantæne.

- Da jeg blev skiftet ud til sidst, tænkte jeg, at det var fordi, at jeg ikke skulle løbe ind i et rødt kort. Men da jeg kom ud sagde Glen (Riddersholm, cheftræner, red.) "du har karantæne mod Viborg, fedt lavet". Og så tænkte jeg bare "neeej", siger Erik Sviatchenko.

I stedet for den foretrukne forsvarer, forventes det, at træner Glen Riddersholm rykker Kolja Afriyie ind i midterforsvaret, mens Kristian Bak Nielsen er tilbage fra karantæne og kan genindtage sin plads som højre back.

/ritzau/

 

Dagens Gossip