FCM-spillers håb svinder: Det bliver svært at få sølv

Skrevet af admin

09/05/2016

Dagens topnyheder

FC Midtjylland måtte søndag nøjes med det ene point, da de forsvarende mestre spillede 1-1 mod AGF hjemme på MCH Arena.

Med resultatet er midtjyderne nu er seks point efter Sønderjyske på andenpladsen i Alka Superligaen, og med fem kampe tilbage i sæsonen er det ifølge Pione Sisto usandsynligt, at sølvmedaljerne havner på Heden.

- Vi mistede et skridt mod FC København, og vi mistede et nyt skridt mod AGF. Så der er ingen tvivl om, at det ser svært ud for os at få sølvmedaljerne, siger Pione Sisto.

- Vi er et hold med store ambitioner, så det vil være en kæmpe skuffelse, hvis vi ikke får medalje. Men når det er sagt, så er jeg overbevist om, at vi nok skal ende i top-3, siger Pione Sisto.

Ifølge træner Jess Thorup skal FC Midtjylland vinde sine sidste fem kampe i Superligaen, hvis de vil gøre sig forhåbninger om sølvmedaljer. Han glæder sig over, at de selv skal møde både AaB og Sønderjyske.

- Vi har sat os selv i en situation, hvor vi ikke selv kan afgøre tingene. Men nu får vi muligheden for at bevise, at vi er berettigede til at vinde medaljer, og her bliver kampene mod AaB og Sønderjyske altafgørende, siger han.

Med FC Københavns triumf i pokalturneringen er fjerdepladsen i Superligaen også garanteret en plads i de europæiske turneringer i næste sæson. Og mens Pione Sisto ikke lægger skjul på, at han holdt med FCK i finalen, er Jess Thorup af en anden holdning.

- Jeg kigger ikke så meget på de andre hold. Jeg har nok at gøre med at vinde fodboldkampe med FC Midtjylland, og det er det, jeg koncentrerer mig om, siger Jess Thorup.

Næste opgave for FC Midtjylland bliver på onsdag, når de gæster Hobro.

/ritzau/