FCM-træner efter græsk afklapsning: Det er uacceptabelt

FC Midtjylland er formentlig færdig i europæisk fodbold i denne omgang, efter holdet torsdag tabte 1-4 på udebane til græske Panathinaikos i den første af to playoff-kampe til gruppespillet i Europa League.

Det var selv om, FCM fik en drømmestart med en tidlig føring. Et begået straffespark hjalp modstanderen tilbage, og i anden halvleg blev Erik Sviatchenko udvist, hvilket irriterede FC Midtjyllands træner.

- Det er uacceptabelt og for ringe. Vi laver et tåbeligt straffe og får et tåbeligt rødt kort. Det er umodent, og det kan du ikke komme langt med på det her niveau, siger Glen Riddersholm til Ekstra Bladet.

Midtjyderne havde særligt svært ved at stoppe Marcus Berg. Svenskeren scorede hattrick for grækerne. Men ikke kun han overmatchede midtjyderne.

- Vi taber på alle parametre i dag. De er stærkere, hurtigere, og så spiller de på et niveau, vi har svært ved at modstå, erkender Riddersholm.

Dermed har FCM brug for et mindre mirakel, når der er returkamp i Herning på torsdag.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip