FCM-træner: Formationsskifte gav os sejren

FC Midtjylland havde ikke stillet op i en 4-4-2-formation siden oktober sidste år, men ikke desto mindre var det netop, hvad Jess Thorup valgte at gøre til topopgøret mod Sønderjyske.

Martin Pusic og Paul Onuachu dannede angrebsduo for de forsvarende mestre, og de kvitterede begge for tilliden med en scoring. Ifølge cheftræner Jess Thorup blev formationsskiftet afgørende for ulvenes sejr på 3-2.

- Vi besluttede at have en mere kynisk tilgang til kampen, fordi vi vidste, at det ville blive en kamp med meget duelspil og mange dødbolde.

- Vi har spillet mange gode anden halvlege i en 4-4-2-formation, men det var dejligt at se, at det også kunne fungere i 90 minutter.

- Vi spillede godt i starten af kampen, men herefter begyndte vi at spille i mellemrummene, og det gav Sønderjyske muligheden for at stjæle bolden og køre kontra. I anden halvleg spillede vi mere simpelt, og derfor vandt vi kampen, siger Jess Thorup.

Paul Onuachu fremhævede efter kampen det gode samarbejde med Martin Pusic i angrebet.

- Jeg nyder at spille sammen med Martin Pusic. Vi fungerer godt sammen, når vi spiller med to angribere, fordi vi er to vidt forskellige angrebstyper. Det var dejligt, at vi begge to fik lov at score, siger Paul Onuachu.

Med resultatet er FC Midtjylland nu tre point efter Sønderjyske på andenpladsen i Alka Superligaen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip