FCM-træner kræver dominans mod bundhold

Førerholdet FC Midtjylland er storfavorit til at vinde mandagens superligakamp hjemme i Herning mod FC Vestsjælland, der er placeret under nedrykningsstregen.

FCM-træner Glen Riddersholm forventer, at førerholdet fortsætter de gode takter fra efterårssæsonen, hvor det er blevet til lutter sejre i otte hjemmekampe.

- Vi skal ud og dominere, ligesom vi har gjort på hjemmebane i sæsonen. Vi skal sætte et højt tempo i kampen og spille aggressivt. Og så skal vi veksle mellem de ting vi er gode til på banen.

- Det er en meget vigtig kamp, hvor vi kan lægge yderligere på i tabellen, og vi går benhårdt efter tre point, siger Riddersholm til FCM's hjemmeside.

Inden kampen har FCM syv point ned til Randers FC, som er på andenpladsen. FC København er yderligere et point efter.

Kampen mod FC Vestsjælland bliver FCM's sidste på hjemmebane i år.

- Vi vil meget gerne slutte godt af på hjemmebane, og samtidig er de tre point jo vores gulerod. Præstationerne på hjemmebane har været i top i efteråret, og kan vi slutte med endnu en sejr, så understreger det igen vores styrke og kontinuitet.

- Jeg tror på en massiv opbakning og tæt på fuldt hus på MCH Arena. Jeg håber, at folk kommer ud og hylder spillerne for deres flotte efterår, for det har de fortjent. Samtidig vil det betyde meget, hvis vi kan blive båret frem mod sejren, siger Riddersholm.

Rilwan Hassan og Izunna Uzochukwu er begge i karantæne og derfor ikke med mod FC Vestsjælland. Til gengæld er Jakob Poulsen, Morten "Duncan" Rasmussen, Petter Andersson og Patrick Banggaard igen at finde i FCM's trup.

FC Vestsjælland må undvære topscorer Rasmus Festersen og klubbens stærke forsvarsspiller Jean-Claude Bozga. Så Slagelse-holdet er udfordret, og nogen køn kamp er det ikke sikkert, at det bliver, siger udeholdets assistenttræner Tommy Møller Nielsen.

- Vi kommer til Midtjylland for at slås, ikke for at underholde. Vi skal krige os til et godt resultat gennem fight og vilje.

Kampstart er klokken 19.

/ritzau/

 

Dagens Gossip