FCM-træner: Mindre forskel mellem store og små hold

Det danske mesterhold FC Midtjylland træder ind i DBU Pokalen torsdag aften, når det gælder mødet i tredje runde med Næstved fra 1. division.

Det ligner på papiret en overkommelig opgave for midtjyderne, men cheftræner Jess Thorup ser flere lige kampe i dag end tidligere, når større klubber møder lavere rangerede klubber.

- Vi har respekt for Næstved. Både i landskampe og i klubkampe er forskellen mellem de store og små hold blevet mindre.

- Så vi vil formentlig i mange af de her pokalkampe se mange lige kampe, fordi alle hold er blevet bedre til at organisere sig, siger Jess Thorup til FC Midtjyllands hjemmeside.

Forleden blev OB sendt ud af Fredericia fra den næstbedste række, og derfor tager FC Midtjylland ikke let på opgaven mod Næstved, som frister en tilværelse i bunden af 1. division med blot syv point for ni kampe.

Næstved møder også op med frisk pokalsucces, da man sendte FC Nordsjælland ud i runden før i en kamp, hvor Næstved i øvrigt var reduceret til ni mand undervejs.

- Næstved er et spændende hold med mange dygtige spillere, som har spillet på et fint niveau. Det er en kamp, vi ser frem til, og som vi har som mål at vinde, fordi vi gerne vil videre i DBU Pokalen, siger Thorup.

Kampen spilles i Slagelse, da det er en tv-kamp, som kræver en vis lysstyrke på stadion.

Forinden er to andre hold fra Alka Superligaen i kamp i tredje runde. Randers gæster FC Sønderborg fra Danmarksserien, mens Esbjerg skal en tur til Lyngby.

/ritzau/

 

Dagens Gossip