FCM-træner om europæisk exit: Dyre lærepenge

FC Midtjylland leverede en god indsats, men tabte alligevel med 1-2 torsdag aften på hjemmebane til græske Panathinaikos. Det betyder, at midtjyderne er ude af Europa League efter et samlet 2-6-nederlag til grækerne.

- Vi spillede en rigtig god kamp, og jeg er ærgerlig over, at vi tabte. Vi burde have belønnet os selv med en sejr, og det var tæt på. Jeg synes, vi havde fortjent at vinde, siger midtjydernes træner Glen Riddersholm.

Riddersholm var ærgerlig over at mangle rutinerede kræfter som anfører Kristian Bach Bak og topscorer Morten "Duncan" Rasmussen, som de unge kunne havde lænet sig op ad.

- Det har været dyre lærepenge for os i disse kampe. Mange af spillerne havde aldrig spillet europæiske kampe før disse, og jeg må erkende, at vi har manglet erfaring og snuhed, siger FCM-træneren.

Selvom midtjyderne tabte 1-4 på udebane i sidste uge, så lignede FC Midtjylland et hold der troede på, at de kunne indhente grækernes store føring.

- Jeg troede hele tiden på, at vi kunne gå videre. Jeg troede på det inden kampen, og jeg troede også på det, efter vi kom bagud. Jeg er altid optimistisk på mit holds vegne, fordi jeg ved, hvad vi kan udrette, siger Riddersholm.

FC Midtjylland havde flere store chancer, men manglede skarpheden foran målet. Både Morten "Duncan" Rasmussen og Tim Janssen sidder ude med skader, og derfor kunne det være oplagt at hente en ny angriber.

- Det må vi se på. Jeg er fortrøstningsfuld overfor de næste par kampe, og jeg er overbevist om, at vi har de rette spillere til at score mål for os, siger Riddersholm.

FC Midtjylland møder Esbjerg i Superligaen søndag eftermiddag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip