FCM-træner: Sæt prop i dommerdiskussionen

Efter 1-1-kampen lørdag mellem Sønderjyske og FC Midtjylland var dommerkendelserne igen i fokus. Sønderjyske-målscorer Marvin Pourie ramte Francis Dickoh i hovedet med en albue, og det blev kun takseret til et gult kort.

- Ja, Pourié skulle have rødt kort. Ja, det var ærgerligt, at det var ham, som scorede målet, men hør nu her, var det sket for et halvt år siden, så havde den episode ikke fået så meget fokus, som den får lige nu. Det er lidt trættende, siger FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm.

Han mener, at alt for meget debat for tiden er rettet mod dommernes kendelser, og det giver en ond spiral og et dårligt miljø omkring kampene.

- Trænere, spillere og medier har alle et fælles ansvar. Der skal sættes en prop i diskussionen om dommerne og de tvivlsomme kendelser. Fejl er og bliver en del af fodbold, siger Glen Riddersholm.

- Dommerne er trods alt mennesker med hud, hår og følelser. Man bliver usikker, når man kommer sådan under lup. De har i stedet brug for ro og ordentlige arbejdsforhold, så skal vi ikke alle blive enige om at stoppe den diskussion for en stund, siger han.

Da dommer Kenn Hansen uddelte et gult kort, kan episoden ikke forfølges yderligere. Marvin Pourié er dermed klar til at spille næste søndag i Superligaen mod FC København. En lidt speciel kamp for tyskeren, som er udlejet til Sønderjyske fra netop FCK.

/ritzau/

 

Dagens Gossip