FCM-træner vil vende 1-4: Vi kan sende Panathinaikos ud

FC Midtjyllands træner Glen Riddersholm lever fortsat i troen på, at hans hold kan avancere til gruppespillet i Europa League til trods for sidste uges 1-4-nederlag på udebane til græske Panathinaikos.

Torsdag aften er der returopgør i Herning, og Riddersholms spillere vil være sat op til at lave et historisk comeback.

- Vi jagter chancen for at komme i gruppespillet.

- Vi har analyseret den første kamp godt, og vi håber, at vi er det hold, der har lært mest af opgøret.

- Vi har i hele vores optakt ladet det skinne igennem, at vi tror på, vi kan skabe sensationen og det største europæiske comeback i dansk fodbolds historie, siger Glen Riddersholm til FCM's hjemmeside.

Første delmål er at vinde kampen. Dernæst at avancere til gruppespillet.

- Vi skal være bedre med bolden og i stand til at skabe chancer mod Panathinaikos. Vi kan se, der er muligheder, men det kræver, at vi har modet til at spille os ud af presset og holde fast i bolden. Det bliver vigtigt, siger Riddersholm.

FCM-træneren fortæller, at midtjyderne ikke kan satse alt fra første fløjt, men han håber, at tilskuerne på MCH Arena vil være med holdet fra start.

- Vi har brug for publikums hjælp. Vi får brug for at have vores 12. mand i ryggen, og at de skaber en atmosfære, så spillerne kan mærke, at de også tror på det, selv om det ser svært ud.

- Vi har fundet frem til en startopstilling, som kan lave en fornuftig indledning på kampen, og så stiller vi med en bænk, hvor vi har noget at skyde med, når der skal jagtes og satses, siger Glen Riddersholm.

Angriberne Morten "Duncan" Rasmussen og Tim Janssen er ikke en del af truppen mod Panathinakos på grund af skader. Forsvarsspilleren Erik Sviatchenko afsoner karantæne efter sin udvisning i Athen.

Der er kampstart torsdag klokken 20.00.

/ritzau/

 

Dagens Gossip