FCN-chef roser sit disciplinerede hold efter stærk sejr

Et klassemål fra Bruninho var nok, da FC Nordsjælland tildelte FC Midtjylland sæsonens første nederlag søndag eftermiddag.

Og det var i høj grad takket være en stor arbejdsindsats, at 1-0-sejren kom i hus, mener FCN-træner Olafur Kristjansson.

- Vi var disciplinerede, og vi stod også imod i de perioder af kampen, hvor de var ovenpå. Vi holdt os hele tiden inde i kampen og havde muligheden for en omstilling og en dødbold.

- Så arbejdsomhed og disciplin var det, vi viste i dag, siger Olafur Kristjansson.

Det var et skuffende resultat for de forsvarende danske mestre, men Olafur Kristjansson mener, at det var hans hold, der vandt kampen, mere end det var FC Midtjylland, der tabte den.

- Det er også vores fortjeneste. Jeg håber ikke, det er sådan, at når vi vinder fodboldkampe, er det fordi, at modstanderen har været ringe. Jeg synes, vores plan var god, og vi overholdt vores aftaler, siger Olafur Kristjansson.

Også anfører Martin Vingaard er godt tilfreds med præstationen, selv om FCN ikke havde bolden så meget, som deres spillestil lægger op til.

- Det var en disciplineret og rutineret indsats, selv om vi måske ikke er så rutinerede rent aldersmæssigt. Vi ville gerne have haft bolden lidt mere, og vi havde det svært i det første kvarter, men vi stod sammen som en enhed i dag, siger Martin Vingaard.

Han mener, at holdet kan få selvtillid af den type sejre, som FC Nordsjælland fik i dag.

- Der er ingen grund til, at vi skal være bange for, at de andre hold har bolden mod os, så det giver en masse selvtillid og en tro på, at man stadig kan vinde fodboldkampe, hvis man bare holder aftalerne og er disciplinerede, siger Martin Vingaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip