FCN handler ind i Premier League

Superliga-klubben FC Nordsjælland har været på rov i Premier League.

Den 20-årige svenske angriber David Moberg Karlsson forlader Sunderland og skifter til FCN på en fireårig kontrakt, oplyser FCN, som på samme tid meddelte, at kontrakten med offensivspilleren Kim Aabech var ophævet.

Cheftræner Olafur Kristjansson har store forventninger til Karlsson, som skiftede fra IFK Göteborg til Sunderland i 2013, men aldrig fik en officiel kamp for englænderne.

- Vi får en spiller med usædvanlig meget fart i fødderne, og som på egen hånd kan lave det uventede og afgøre kampene.

- David kan spille stort set alle vores offensive positioner. Han vil give os endnu flere strenge at spille på i kampene, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham. Nu skal vi have ham helt op i omdrejninger, og han skal lære holdet og stilen at kende, siger Olafur Kristjansson til fcn.dk.

Moberg kalder skiftet det rigtige for ham.

- Jeg er ikke i tvivl om, at dette er det rigtige skifte for mig, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater.

- Jeg har hørt virkelig mange gode ting om klubben, som er dygtig til at udvikle unge spillere, og det er vigtigt for mig. Alt skulle handle om at blive bedre i klubben og udvikle spillerne til at kunne præstere på højeste niveau, og det er netop det, jeg vil.

- Jeg vil være den bedste, jeg kan blive, og jeg håber på, at jeg kan gøre en forskel i kampene eller i hvert fald på sigt kunne komme til at gøre det, siger David Moberg Karlsson.

/ritzau/

 

Dagens Gossip