FCN-træner: Vi skal gå efter sejren til sidst

Med en sen udligning og få centimeter fra et sejrsmål var FC Nordsjælland tæt på at sikre de tre point i søndagens kamp mod OB i Alka Superligaen.

FCN satsede offensivt efter udligningen, hvilket gav bagslag, da OB i stedet løb ned og scorede, men FC Nordsjællands træner Olafur Kristjansson forsvarer beslutningen om at jagte de tre point.

- Vi viste høj moral og kom tilbage og fik udlignet, og så var det både min og spillernes fornemmelse, at vi skulle gå i struben på dem og afgøre kampen. Det eneste rigtige for os var at gå efter de tre point, som kampen havde udartet sig, siger Kristjansson.

- Det var tæt på at lykkes, men nogle gange vender kampene på hovedet, og så løb OB’erne i stedet op og fik scoret. Det var en meget kontroversiel situation i deres felt, hvor der fra vores bænk så ud til at være hånd på bolden, siger Olafur Kristjansson.

Uffe Bech scorede målet for FC Nordsjælland og ærgrer sig efter kampen voldsomt over nederlaget.

- Vi var ikke gode i første halvleg, og så var det op ad bakke i anden halvleg. Jeg synes dog, vi viste virkelig god moral og skabte rigeligt med chancer til at få noget ud af kampen.

- Det er nærmest den værste måde at tabe på, når man får udlignet så sent, er tæt på at komme foran, og de så løber op og scorer. Det er virkelig hårdt for moralen at kæmpe sig tilbage og så alligevel ende med at tabe.

- Vi blev ved med at kæmpe og tro på det, og det er vildt ærgerligt, vi ikke mindst fik et point i kampen, siger Bech.

FC Nordsjælland har nu to point op til Randers FC på tredjepladsen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip