FCV-helt: Faldt da jeg headede

FC Vestsjællands Anders Due er i gang med sin tiende sæson i Superligaen, men aldrig før har han scoret på hovedstød. Det blev der lavet om på søndag eftermiddag, da FCV fik 1-1 mod Sønderjyske.

I anden halvleg kastede Due sig i luften og hovedstødte i en blød bue bolden i nettet, og sikrede dermed det uafgjorte resultat.

- Jeg faldt, da jeg headede, griner Due.

- Bolden kom ind over, og jeg overvejede at tæmme den med brystet. Men så drejede bolden udad, og hvis jeg skulle nå den, var jeg nødt til at tage den med hovedet.

- Jeg prøvede at dirigere den mod stolpen, men jeg vil da umiddelbart, uden at have set den igen, sige, at det nok var en bold, målmanden burde have taget.

Træner Michael Hansen er glad for, at FC Vestsjælland trods en meget dårlig første halvleg fik point med fra kampen.

- Sønderjyske kom meget nemt til chancer i første halvleg. Der manglede som sådan ikke noget hos os, bortset fra afklarethed og noget organisatorisk, siger Hansen.

- Jeg skulle derfor kun ændre nogle få ting i pausen. Vi havde fået en chance for at hente noget i anden halvleg, fordi vi kun var bagud 0-1.

- Den chance skulle vi gribe. Vi viste mod og attitude, og det er jeg meget tilfreds med, så der er tale om et vundet point for os.

FC Vestsjælland er med det ene point på ottendepladsen i Superligaen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip