FCV-midtbane: Vi mangler at skabe chancer

FC Vestsjælland havde store problemer med at skabe chancer mod FC København, da oprykkerne lørdag tabte 0-1 i Parken.

På trods af de manglende chancer, føler FC Vestsjællands Morten Bertolt, at holdet var godt med i kampen mod de danske mestre.

- Vi mangler de sidste ting for at skabe flere chancer. Vi bruger mange kræfter på at forsvare, og det koster selvfølgelig også på det offensive, hvor vi mangler den sidste aflevering.

- Jeg er rimelig ærgerlig. Set på chancefordelingen var det fortjent nok, men det er ærgerligt, det var på en dødbold, de skulle score. Bortset fra de første 20 minutter holder vi dem væk fra det tryk, de plejer at komme med herinde.

FC Københavns mål blev scoret efter en time og kom blot få sekunder efter, at Ståle Solbakken havde valgt at sætte Marvin Pourie og Thomas Kristensen på banen.

- På det tidspunkt, hvor de scorer, er vi begyndt spille mere med bolden og få mere plads. Det virker ikke til, at de er der 100 procent lige der, så jeg er pisse ærgerlig over, at vi ikke får kørt en uafgjort hjem.

Græstæppet i Parken var ramt af vintervejret, og det gjorde den vanskelig at spille på.

- Banen var svær og glat at spille på. Det var ren mudder, og det er den dårligste bane, jeg har oplevet i Parken, siger Morten Bertolt, der tidligere i karrieren har spillet for FCK.

/ritzau/

 

Dagens Gossip