Federer dropper træner efter skidt sæson

Roger Federer har stoppet samarbejdet med sin tennistræner Paul Annacone, oplyste den tidligere schweiziske verdensetter lørdag aften.

- Efter tre et halvt formidable år, hvor vi har arbejdet sammen, så har Paul og jeg valgt at åbne et nyt kapitel i vores professionelle liv, siger Federer til egen hjemmeside.

Meddelelsen kommer blot to dage efter, at Federer skuffende blev slået ud af franske Gaël Monfils i 1/8-finalen ved ATP-turneringen Shanghai Masters.

- Da vi begyndte at arbejde sammen, havde vi en vision og en treårsplan om at vinde en ny grand slam-titel, og at jeg skulle vende tilbage som verdensetter.

- Ud over mange andre mål og flotte minder, så indfriede vi de to hovedmål, fortæller Federer om bruddet med Annacone, som tidligere har været træner for Pete Sampras.

Federer er i år raslet ned som verdens nummer syv og kæmper i øjeblikket en hård kamp for at kvalificere sig til næste måneds sæsonfinale for 12. år i træk.

I løbet af karrieren har Federer vundet 17 grand slam-turneringer, hvilket er rekord. I år har Federer ikke vundet nogen grand slam-titler.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip