Fem grunde til, at det er fedt at være single når det er efterår

Efteråret er den mest melankolske årstid, måske lige bortset fra vinteren. Så hvis man er single, er det nemt at søbe hen i selvmedlidenhed over ikke at have nogen ved sin side, der gør de dalende temperaturer til en bagatel.

LÆS OGSÅ: 17 ting folk i nye forhold holder hemmeligt for dig

Men det behøver du overhovedet ikke. Mel Rose, som blogger for Thought Catalog har fem gode grunde til, at det faktisk er fedt at være single, mens det er efterår. Så tag og nyd det i stedet.

1. En strikket sweater
"Skynd dig ud og køb en af disse beklædningsgenstande, der er som sendt fra himlen.
En strikket sweater vil altid være der for dig, når du fryser. Den omfavner dig med sine bløde stofarme, og får dig til at føle dig som en vinder på en kold dag.
En strikket sweater trøster dig, når du ser din ekskæreste gå rundt sammen med en anden pige med lækkert hår."

2 .Duftlys
“Der er selvfølgelig nogle, som ikke er så glade for dem med kraftig duft. Men bortset fra det, er jeg næsten sikker på, at stearinlys kan kurere ebola-virus. Der er alverdens skønne efterårsdufte at vælge i mellem.
Folk, som er i et forhold kan muligivis også godt nyde et lækkert duftlys i ny og næ, men der findes ikke noget bedre end at komme hjem efter en lang dag fyldt med mennesker i forhold og tænde et duftende lys, mens du går i karbad og genovervejer beslutningerne, du har taget i dit liv.”

LÆS OGSÅ: 10 ekstremt irriterende mandetyper

3. Kage
Der er ikke noget, der skriger efterår som at kyle lækker kage ned i svælget. Jeg er ret sikker på, det står et sted i bibelen, at man har ret til at  grovæde kage mindst én gang i løbet af efteråret. Og det, der er gør det endnu skønnere, hvis du er single, er, at så må du æde DET HELE! Men husk lige at uploade et sundt, spelt-agtigt billede af din grøntsagsbaserede aftensmad først, selvfølgelig.

4. Fodbold - eller ingen fodbold
Det er fuldstændigt ligegyldigt, om du er fodboldfan. Det, som betyder noget, er, at du se lige præcis det du har lyst til i fjernsynet søndag eftermiddag. Ikke noget med at skændes over, hvis hold I skal se spille denne gang. For det er selvfølgelig dit eget hold, du skal se - hvis du overhovedet gider se fodbold.

LÆS OGSÅ: 9 ekstremt irriterende kvindetyper

5. Du kan holde ferie præcis som det passer dig
Er du i et forhold hen over julen, følger der altid en diskussion om, hvis familie, I skal holde det hos, eller også skal I planlægge jer frem til en måde at få set begges familier. Din familie lærer aldrig at forstå, hvorfor I ikke bare bruger al tiden med dem, og din partners familie vil hade dig forevigt, hvis du ikke dukker op hos dem.
Så - held og lykke med det. Mens I prøver at redde jer ud af dén suppedas, sætter jeg mig herover i hjørnet og spiser flæskesteg, til jeg revner og dejser om på min tantes mikrofiber-sofa.