Fem personer omkom ved villabrand i Nakskov

Fredag aften omkom fem personer, da en villa brændte på Mosevej i Nakskov. Der er tale fire mindreårige børn og en voksen, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Branden var så omfattende og bredte sig så hurtigt, at det ikke var muligt at redde de fem på 1. sal i villaen, som er et ældre rødstenshus.

De fem omkomne er ikke identificeret, men politiet har en formodning om deres identitet.

Yderligere en person blev brandskabet ved branden og er indlagt på hospitalet. Den pågældende er udenfor livsfare, oplyser politiet.

Politiet efterforsker brandstedet sammen med brandteknikere og retsmedicinere. Efterforskningen skal kortlægge, hvad der var årsag til branden. Teknikerne måtte vente, indtil temperaturen faldt i det stærkt brandskadede hus.

Intet peger foreløbig på en forbrydelse.

- Der er ikke umiddelbart noget, der tyder på det, men vi kan ikke sige noget om det, før undersøgelserne er færdige, har vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, oplyst tidligere lørdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip