Fem typer kvinder, som ikke er i parforhold, og hvorfor

Alle kvinder vil gerne finde den eneste ene, men for nogle kan det være lidt af en mundfund at lokalisere prinsen på den hvide hest og trække ham med hjem.

Den amerikanske blogger Nicole Tarkoff, der skriver for thoughtcatalog.com, mener, at man kan tale om fem typer af singlekvinder, som ikke har fundet kærligheden. Og det er ingen tilfældighed, at disse kvinder ikke er i et forhold.

Læs også: 26 bizarre ting alle kvinder har gjort mindst en gang

1. Kvinden, der vil have et forhold, men som bare ikke kan finde den rette person.
Du kan kalde hende kræsen eller overfladisk, men de mange forskellige titler ændrer ikke ved faktum, at hun ikke har fundet den eneste ene endnu. Der er stor chance for, at hun har mødt ham eller hende, som hun gerne vil have et forhold til, men hun kan bare ikke få det til at ske. Det kan være mangel på gnist, det kan være vennetype-vibration, eller måske er hun bare en overfladisk kræsen tæve, der kun kan lide mænd med six packs.
Uanset, hvad grunden er, så betyder det ikke, at kvinden, som har haft få forhold, ikke kan lide mænd eller kvinder, eller at hun ikke vil have én. Hun kan bare ikke lide de potentielle mænd eller kvinder, som hun kunne have haft et forhold med, eller de kan bare ikke lide hende. Uanset, om det er hende eller de andre, så har kærlighedsbrikkerne bare ikke passet sammen endnu.

Læs også: 15 ting mænd ville ønske, alle kvinder vidste om parforhold

2. Kvinden, som alle andre ønsker et forhold med.
Hun er toplækker, og alle ved det. Og hun har endda også hjerne. Ligegyldigt hvor mange ting de lange ben og fortryllende øjne har skaffet hende noget i livet, har de ikke givet hende et seriøst forhold. Hun har måske haft et par kærester her og der, men mest sandsynligt kortvarige bekendtskaber, fordi hun fanger folks opmærksomhed. Men i forhold til monogami med dybere mening og fremtidige løfter er det ikke sket. Det kan skyldes, at andre ikke ved, hvordan de skal takle hende. Kvinder og mænd lader enten som, om de ikke er interesseret i hende for at spille cool, eller også kvæler de hende, fordi de ikke vil have hende til at være sammen med andre.

3. Kvinden, som elsker sit singleliv.
Vi må alle indrømme, at lidt alenetid er rart. Men nogle piger kan bare lide at have mere af den end andre. Ingen vil have den irriterende kæreste, der klistrer til dig døgnet rundt. Vi har allerede fire lemmer, og vi behøver ikke flere. Så nogle gange hvis en pige ikke gør det i forhold, er det bare, fordi hun holder af sin alenetid og ikke behøver andre hele tiden. Og hvis det ikke er alenetiden, hun holder af, så er det fraværet af monogami. Monogami er bare for meget for hende at håndtere. I hendes hoved: jo mere jo bedre. Hun føler ikke behov for at slå sig ned med en person.

Læs også: Derfor skal par sove nøgne sammen

4. Kvinder, der prioriterer karrieren højst.
Kun arbejde og ingen leg for denne kvinde. Hun elsker sit job og har det sjovt, mens hun arbejder. Den tilfredsstillelse andre får fra et forhold, får hun fra karrierejagten. Det her er en kvinde på farten, og et forhold er ikke noteret i hendes stramme kalender.

5. Kvinden, der ikke har mere kærlighed at give.
Hun er vant til hjertesorger, og det har helt sikkert efterladt et ar eller tre. Hun har investeret en masse tid og kærlighed i tidligere forhold, og ingen af dem er blevet til noget. Og endnu værre få af dem er endt godt. Denne kvinde har bare virkelig brug for at være alene og kan ikke håndtere tanken om at begynde et nyt forhold. Hendes kærlighedsbeholder er tom.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

 

Dagens Gossip