Fifa efterforsker sag om vold mod Chile-spiller

Chiles Mauricio Pinilla var lørdag centimeter fra at sende værtslandet Brasilien ud af VM-slutrunden i fodbold, da han hamrede bolden på overliggeren kort før udløbet af den forlængede spilletid i 1/8-finalen.

Inden sin indskiftning var angriberen imidlertid involveret i en episode under kampen, som nu bliver undersøgt af det internationale fodboldforbund (Fifa).

- Vi kan bekræfte, at der foregik en hændelse i går. Fifas disciplinærkomité undersøger sagen, siger Fifas talsmand, Delia Fischer, ifølge nyhedsbureauet dpa.

Mauricio Pinilla var involveret i en kontant meningsudveksling med det brasilianske landsholds pressechef, Rodrigo Paiva.

- Deres pressechef slog Pinilla. Der er video med det, siger det chilenske landsholds talsmand, Maria José Vasconcellos.

Rodrigo Paiva forsvarer sig mod anklagerne.

- Jeg var ikke den eneste, der var involveret. Pinilla kom efter mig, og jeg forsvarede mig kun. Jeg skubbede ham bare, siger pressechefen.

Mauricio Pinilla var efter 1-1-kampen en af synderne i den efterfølgende straffesparkskonkurrence, som Chile tabte 2-3.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip