Fifa straffer græsk VM-landstræners usportslige adfærd

Skrevet af admin

04/08/2014

Mest læste i dag

Den tidligere græske fodboldlandstræner Fernando Santos er blevet straffet med otte spilledages karantæne af det internationale fodboldforbund, Fifa.

Straffen gælder i alle internationale kampe med noget på spil, så hvis Fernando Santos finder et nyt job som træner, så venter der en lang karantæne.

Fernando Santos blev udvist under sommerens VM-slutrunde i Brasilien. Det skete under 1/8-finalen mod Costa Rica 29. juni, hvor grækerne røg ud efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Fifa forklarede, at Fernando Santos, som fik rødt kort i slutningen af den forlængede spilletid, var skyldig i "adskillige hændelser af usportslig adfærd over for kampens dommere".

59-årige Fernando Santos stoppede som Grækenlands landstræner, da hans kontrakt udløb efter VM. Siden er italieneren Claudio Ranieri blevet ansat som græsk landstræner.

Fifa meddelte også, at Aldo Esposito - et medlem fra Italiens VM-stab - er blevet idømt en karantæne i seks kampe, efter at han blev udvist i forbindelse med 0-1-nederlaget til Uruguay i gruppespillet.

/ritzau/