Fik ingen svar fra klassekammerater, men så dukker hundredvis op til 10-årig piges fødselsdag

Derfor blev hun noget overrasket, da hundredvis af mennesker pludselig kom for at fejre hende.

Mackenzie Moretter er født med Sotos syndrom, der forhindrede hendes kranium i at udvikle sig rigtigt.

Derfor har den 10-årige pige i dag en hjerneskade.

Læs også: Komiker-Geo efterladt i bidende kulde til Jonathan Spangs fødselsdag

- Jeg vil så gerne have, at Mackenzie skal passe ind og få venner, og at folk skal acceptere hende som hun er, siger hendes mor, Jenny Moretter til CBS Minnesota.

Mackenzie Moretter leger for det meste for sig selv på legepladsen, da de andre børn ikke socialiserer så meget med hende, fortæller hendes mor.

Derfor var hun knust, da datteren ikke fik et eneste svar på sin fødselsdagsinvitation til klassekammeraterne.

- Jeg tænkte for mig selv, at det her skal ikke ske igen i år, siger Jenny Moretter, der derfor røg til tasterne og skrev en åben invitation på Facebook.

Mere end 700 skrev, at de ville komme til festen, som måtte holdes i en lokal park i Shakopee, Minnesota, på grund af de mange gæster.

Selv byens borgmester fik nys om festen og erklærede Mackenzie Moretters fødselsdag som officiel ‘Mackenzie Moretter Dag’.

Læs også: Ingen kom til autistiske Odins 13-års fødselsdag - men pludseligt begyndte han at få tusindvis af lykønskninger

Og det har rørt den lille piges mor:

- Jeg er så overvældet af følelser. Mit hjerte er blevet rørt af så mange historier, der ligner min, eller folk, der bare ønsker hende tillykke med fødselsdagen. Jeg vil aldrig kunne takke jer alle nok for al jeres venlighed, siger hun.

- Jeg vil ikke kunne huske alle jeres navne, eller jeg vil glemme, hvad der blev sagt og gjort, men I skal bare vide, at jeg er så utrolig taknemmelig og velsignet, at I tænkte på min datter. Kærlighed til jer alle.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip