Film-stjerne: Nej, "vi" er ikke gravide

Den temmelig fjollede komedie "Junior" med bøffen Arnold Schwarzenegger i hovedrollen har tilsyneladende en del fans rundt omkring.

I hvert fald lader det til, at mange vordende fædre går rundt og føler, at de er lige så gravide som deres hårdtprøvede koner og kærester - især når nyheden om de lykkelige omstændigheder skal deles med resten af verden.

Men det skal være slut, mener den amerikanske skuespillerinde Mila Kunis, der selv venter et barn med sin forlovede, skuespilleren Ashton Kutcher.

- Hej, jeg hedder Mila Kunis, og jeg har en meget særlig meddelelse til alle jer kommende fædre: Stop med at sige: "Vi er gravide". Du er ikke gravid, lød det, da hun tirsdag den 10. juni gæstede talkshowet Jimmy Kimmel Live.

- Når du vågner og kaster op, er det så fordi, du fostrer et menneskeliv? Nej. Det er fordi, du fik for mange tequilashots. Ved du, hvor mange tequilashots vi har fået? Ingen. For dem må vi ikke få. Vi må ikke få noget!, fortsatte den forurettede skuespillerinde, hvis "rant" blev fremprovokeret, da den ligeledes vordende far, Jimmy Kimmel kom til at benytte den udskældte beskrivelse.

Nyheden om den 30-årige skuespillerindes graviditet kom frem, da hun i maj var gæst hos talkshow-værten Ellen DeGeneres.

Newspaq

 

Dagens Gossip