Filmlegende deler livslangt kærlighedsråd

Hun blev kendt i rollen som den klosteruddannede, forældreløse Maria i den udødelige musicalklassiker "The Sound of Music," og uden for filmens verden fandt skuespillerinden Julie Andrews sit livs melodi med instruktøren Blake Edwards.

Parret nåede at være gift i mere end fire årtier, indtil Edwards døde i 2010, og i det skilsmisseprægede Hollywood svarer det til en evighed:

- Han gik desværre bort for omkring tre år siden, men vi var gift i 41 år, og det var en kærlighedshistorie, siger den 79-årige Hollywood-legende i et rørende interview med programmet "Good Morning Britain."

- Jeg bearbejder stadig hans død. Der er perfekte dage, hvor jeg er mig selv, og så er der andre dage, hvor jeg har knugen i maven og tænker: "Gud, hvor ville jeg ønske, han var her." Men på en måde tror jeg, man altid bærer kærligheden med sig, siger "Mary Poppins"-ikonet og afslører hemmeligheden bag deres udødelige kærlighed.

- Succesen i vores ægteskab var at tage en dag af gangen, og 41 år senere var vi der stadig, lyder det fra skuespillerinden om Blake Edwards, som hun har fire børn med. Edwards og Andrews giftede sig 1969 to år efter hendes skilsmisse efter et skæbnesvangert møde:

- Vi mødte hinanden i vores biler. Jeg skulle den ene vej, og han skulle den anden. Han rullede vinduet ned og efter at have smilet et par gange, spurgte han: "Skal du hen, hvor jeg kom fra?"

Og resten er, som man siger, historie.

Sangerinden Lady Gaga imponerede alle, da hun i anledning af 50-års jubilæet for "The Sound of Music" sang et medley af numrene fra musicalen til årets Oscar-uddeling.

Se det her: https://www.youtube.com/watch?v=hqjgyM6gYmA

Newspaq

 

Dagens Gossip