Filmstjerne forlover sig med yogainstruktør

Skrevet af admin

09/12/2014
Pludselig gik hun fra at være hans smidige yogainstruktør til at blive meget mere end det.Da han mandag var på besøg hos David Letterman, løftede skuespilleren Joaquin Phoenix nemlig sløret for, at han skal giftes med den kvinde, som har lært ham at dyrke yoga."Her"-stjernen fortalte talkshowværten Letterman om en yogastilling, han har lært af sin nye forlovede. Stillingen kalder han "at tøjle grisen".Herefter lagde han sig på Lettermans blanke, blå gulv, inden han begyndte at "tøjle grisen". Og så fortalte den 40-årige skuespiller den glædelige nyhed.- Det er en lidt skør historie, men vi begyndte at se hinanden, og jeg tror virkelig, at hun er den eneste ene. Derfor friede jeg til hende, og hun sagde ja, fortæller "Walk the Line"-skuespilleren.Foruden den glædelige nyhed om det forestående bryllup afslører stjerneskuespilleren dog ikke meget. Hverken bryllupsdatoen eller identiteten på Phoenix' forlovede er således offentligt kendt endnu.Se Phoenix' besøg hos Letterman her: https://www.youtube.com/watch?v=tuN1yS9E9o0Newspaq

Dagens topnyheder

Pludselig gik hun fra at være hans smidige yogainstruktør til at blive meget mere end det.

Da han mandag var på besøg hos David Letterman, løftede skuespilleren Joaquin Phoenix nemlig sløret for, at han skal giftes med den kvinde, som har lært ham at dyrke yoga.

"Her"-stjernen fortalte talkshowværten Letterman om en yogastilling, han har lært af sin nye forlovede. Stillingen kalder han "at tøjle grisen".

Herefter lagde han sig på Lettermans blanke, blå gulv, inden han begyndte at "tøjle grisen". Og så fortalte den 40-årige skuespiller den glædelige nyhed.

- Det er en lidt skør historie, men vi begyndte at se hinanden, og jeg tror virkelig, at hun er den eneste ene. Derfor friede jeg til hende, og hun sagde ja, fortæller "Walk the Line"-skuespilleren.

Foruden den glædelige nyhed om det forestående bryllup afslører stjerneskuespilleren dog ikke meget. Hverken bryllupsdatoen eller identiteten på Phoenix' forlovede er således offentligt kendt endnu.

Se Phoenix' besøg hos Letterman her: https://www.youtube.com/watch?v=tuN1yS9E9o0

Newspaq