Fire danske mål i dramatisk Rosenborg-sejr

06/07/2014

Søndagens kamp i Tippeligaen i Norge mellem Rosenborg og Haugesund blev en yderst målrig affære.

Da røgen havde lagt sig i skydeteltet, stod der 5-3 til hjemmeholdet Rosenborg på resultattavlen, og fire af målene var signeret danske spillere.

Midtbanespilleren Mike Jensen bragte Rosenborg foran 1-0 allerede efter fire minutters spil, og hjemmeholdet gik til pause foran 2-0.

Seks minutter inde i anden halvleg reducerede den tidligere FC Nordsjælland-angriber Christian Gytkjær til 1-2, og senere fik bundholdet udlignet til 2-2.

En stor overraskelse lurede, da Christian Gytkjær midtvejs i anden halvleg bragte Haugesund foran 3-2, men cirka 10 minutter senere fik Mike Jensen udlignet til 3-3.

Rosenborg scorede hurtigt derefter to gange yderligere, så sejren endte på 5-3. Tobias Mikkelsen blev skiftet ind for Rosenborg, lige efter at Christian Gytkjær havde scoret til 3-2.

Rosenborg ligger nummer tre i Tippeligaen med 26 point for 14 kampe, mens Haugesund er næstsidst med 10 point.