Fire er fængslet efter overfald med sabel

Et drikkelag i Næstved endte søndag aften brutalt, da en 41-årig mand blev tæsket med et baseballbat og slået i hovedet med en sabel.

Hvad der gik galt og hvorfor manden skulle udsættes for det brutale overfald ved Skovbrynet i Næstved står ikke klart, men manden var så ilde tilredt, at han måtte bringes til sygehuset i Slagelse.

Overfaldet skete omkring klokken 19.30, og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholdt efterfølgende to kvinder og tre mænd. Voldsofferet havde forinden været til fest med de fem personer.

Ifølge vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi var de alle stærkt påvirkede af alkohol.

De fem anholdte blev sigtet for drabsforsøg, og mandag blev de fremstillet i grundlovsforhør. Det blev holdt for lukkede døre, så det er ikke muligt at få oplyst, hvad de har forklaret, eller hvordan de stiller sig til sigtelsen.

Grundlovsforhøret endte med, at den ene mand blev løsladt, mens de to andre mænd og de to kvinder blev fængslet til 13. marts.

Ingen af de fængslede kærede afgørelsen til landsretten.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip