Fire gode grunde: Derfor skal du have en orgasme hver dag

De fleste af os forbinder orgasmen med det seksuelle klimaks, men udover at tjene som både konkret og symbolsk afslutning på den seksuelle akt, har den faktisk også flere gavnlige evner, når det kommer til både sundhed og trivsel, skriver KK.no

Orgasmen kan forlænge dit liv
Hyppige orgasmer øger mænds mulighed for at leve længere. Forskere fra Wales University opdagede, at mænd, som har minimum to ugentlige orgasmer, havde halvt så stor risiko for en for tidlig død sammenlignet med mænd, som enten kun havde en ugentlig orgasme eller endnu sjældnere.

Den store guide til kvindens orgasme – få råd til klimakset på Q.dk

Klimaks får os til at se yngre ud
Ja, den er god nok – hyppig sex får os til at se yngre ud. Over en 10-årig periode undersøgte den britiske psykolog David Weeks fra Royal Edinburgh Hospital en række kvinder og mænds sexliv. Han opdagede, at de af deltagerne, som var i 40-50 års alderen, og som var mest seksuelt aktive, så meget yngre ud. Weeks’ teori er, at der under samlejet udskilles væksthormoner, som gør huden mere elastisk, og som derved får de mere seksuelt aktive til at se yngre ud.

Orgasmer virker smertelindrende
Orgasmen har også vist sig velegnet som alternativ smertelindring, skriver KK.no. Den amerikanske sygeplejerske Lisa Stern, der arbejder for ’Planned Parenthood’ fortæller, at orgasmer kan virke mod smerter ved leddegigt, smerter efter operationer og i forbindelse med fødsler. En tidligere undersøgelse har vist, at kvinders smertetærskel kan reduceres med helt op til 74 procent, hvis hun har fået en orgasme.

Dét tør kvinderne ikke gøre foran manden – se hvad kvinderne ikke vil dele med manden på Q.dk

Orgasmer bliver bedre med årene
Selvom vores generelle sexliv måske ikke bliver bedre med årene, bliver kvindernes orgasmer det til gengæld. Forskning offentliggjort i ’The American Journal of Medicine’ konkluderer, at den seksuelle tilfredshed stiger i takt med, at kvinderne bliver ældre. Forskere ved University of California undersøgte den seksuelle aktivitet blandt 806 kvinder med gennemsnitsalderen 67 år, og deres konklusion var altså, at den seksuelle tilfredshed øges i takt med, at man bliver ældre.

Af Maria Jönsson Bebe, Q.dk/NewsDesk  Aller Media

 

Dagens Gossip