Fire kvæstet i ulykke med tre biler ved Øsløs

admin

425 uger siden

|

26/05/2016

Dagens topnyheder

En yngre kvinde har mistet livet i en ulykke ved landsbyen Øsløs i Nordvestjylland torsdag morgen. Tre andre personer er kommet til skade i ulykken. De er alle uden for livsfare.

- De to er kommet lettere til skade, mens den tredje blandt andet har brud på benet, fortæller vagtchef Carsten Henriksen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Tre biler var indblandet i ulykken, som skete ved 7.30-tiden torsdag på Gl. Aalborgvej, som er hovedvejen mellem Thisted og Aalborg.

Carsten Henriksen fortæller, at en personbil, som kørte i retning mod Thisted af ukendte årsager kom over i den modsatte kørebane i et vejkryds ved Bygholmvej ved Øsløs.

Her ramte bilen en modkørende bil, som derefter kom over i den kørebane, altså den kørebane, som den første bil kom fra. Her ramte den en tredje bil.

I bilen, som altså ramte to andre biler, sad den yngre kvinde, der mistede livet. Politiet vil først oplyse hendes alder, når de pårørende er blevet underrettet om dødsfaldet.

Omkring ulykkesstedet på Gl. Aalborgvej ved Øsløs var der torsdag formiddag spærret for trafik i begge retninger.

- Vi har her til morgen fokuseret på personredning, og nu har vi tilkaldt en bilinspektør, så foreløbig er der spærret af derude, sagde Carsten Henriksen i timerne efter ulykken torsdag morgen.

Bilinspektørens opgave er blandt andet at foretage tekniske undersøgelser på ulykkesstedet, som kan være med til at kaste lys over årsagen til ulykken.

Bilinspektøren vil typisk også undersøge de involverede køretøjer for eventuelle tekniske fejl, som kan have ført til ulykken.

/ritzau/