Fire mænd fængslet efter rockeraktion

Fire mænd fra rockermiljøet - heraf to med ledende poster - er varetægtsfængslet i to uger ved Retten i Nykøbing Falster tirsdag, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Varetægtsfængslingen skete bag såkaldt dobbeltlukkede døre, og politiet kan derfor ikke oplyse, hvad mændene er sigtet for, og hvordan de forholder sig til sigtelsen, oplyser specialanklager Skipper Falsled ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ritzau.

Politiet slog til tidligt tirsdag morgen på 11 adresser i en koordineret rockerindsats. Der er i alt anholdt 10 personer, der blandt andet er sigtet for grov narkokriminalitet, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

- I forbindelse med ransagningerne på de 11 adresser har vi fundet en række effekter, som vi nu vil undersøge nærmere. Det vil vi bruge de næste dage på, og jeg forventer bestemt, at vores efterforskning vil føre flere anholdelser med sig, siger politiinspektør Kim Kliver i pressemeddelelsen.

Politiet regner med, at deres undersøgelser vil vare til ud på eftermiddagen, og man forventer flere anholdelser.

Aktionen fandt primært sted på Lolland og Falster i en koordineret rockerindsats, hvor politikredsen har fået bistand af politiets særlige bandeenhed, Task Force Øst, TFØ, samt de øvrige sjællandske politikredse.

De fire mænd er fængslet i isolation frem til 16. december.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip