Fischer og Pedersen suser i VM-kvartfinale

Den rutinerede danske mixeddouble bestående af Christinna Pedersen og Joachim Fischer er godt på vej til at sikre sig selv og dansk badminton en VM-medalje.

Efter en lidt famlende VM-start onsdag mod et hollandsk par var der ingen slinger i valsen i torsdagens 1/8-finale mod et par fra Thailand.

Den danske duo vandt så sikkert som 21-15, 21-5, og thailandske Sapsiree Taerattanachai og Maneepong Jongjit var aldrig i nærheden af at kunne drille de danske favoritter.

Christinna Pedersen led tidligere torsdag et ærgerligt nederlag i damedouble, men med en toptændt Joachim Fischer ved sin side var den skuffelse ikke til at få øje på i mixeddoublen. Et medlevende publikum i Ballerup hjalp godt til.

Danskerne åbnede kampen med at bringe sig på 4-0, og de holdt en sikker føring resten af sættet.

Endnu mere udtalt blev klasseforskellen i andet sæt, hvor danskerne bragte sig på uhørte 8-0, inden modstanderne kom på tavlen. Men spændende blev det aldrig.

Den kvindelige halvdel af det thailandske par - Sapsiree Taerattanachai - drømmer næppe sødt om Christinna Pedersen, der onsdag i damedouble sendte Taerattanachai og hendes makker ud af VM.

Fredag er det kvartfinaletid for den danske duo, og det lugter af en dansk medalje. Modstanderen findes senere torsdag i en kamp mellem et useedet russisk par og et useedet indonesisk par. Vinder danskerne kvartfinalen, er de sikre på minimum bronze ved VM.

/ritzau/

 

Dagens Gossip