Fischer og Pedersen vaklende fra start ved badminton-VM

Det var tydeligt, at der skulle bankes noget rust af kroppen, da mixeddoubleparret Christinna Pedersen og Joachim Fischer tirsdag spillede deres første kamp ved VM i Badminton i Ballerup.

De tredjeseedede danskere vandt med cifrene 21-13, 21-19 over et hollandsk par, men undervejs kom der noget grus i maskineriet.

Efter et sikkert første sæt vaklede koncentrationen i anden sæt, og danskerne var bagud med 9-11. De to par fulgtes derefter ad indtil stillingen 18-18, hvor danskerne satte tempoet op og hev sejren i land.

Den mandlige del af doublen, Joachim Fischer, var da heller ikke tilfreds med det spil, danskerne præsterede i andet sæt.

- Det var ikke specielt kønt i andet sæt. Vi gik lidt ned i tempo efter første sæt, men heldigvis er vi stærke nok til at hive den hjem til sidst, siger Joachim Fischer, der godt ved, at tempoet skal løftes, hvis håbet om medaljer skal leve.

- Vi skal finde et andet gear frem til de kommende dage, og det kommer vi også til, det er jeg sikker på. Der skulle lige bankes lidt rust af i dag. Jeg er jo ved at være oppe i alderen, siger en smilende Joachim Fischer.

Med sejren er det danske par videre til tredje runde efter at have siddet over i første runde. I tredje runde skal danskerne møde et 16.-seedet thailandsk par.

/ritzau/

 

Dagens Gossip