Flensburgs danskere nedlægger Mikkel Hansen i målorgie

De danske spillere var i centrum, og målene væltede ind i begge ender, da Flensburg-Handewitt indledte Champions League med en sejr på 39-32 over Paris SG.

Dermed fik klubben fra Slesvig-Holsten en slags revanche for to overraskende nederlag på stribe i den tyske Bundesliga, hvor holdet ellers bliver betragtet som en af titelkandidaterne.

Med syv danske spillere i truppen er der næsten garanti for danskere i hovedrollerne, når Flensburg-Handewitt er i aktion, og sådan var det også mod det stjernespækkede mandskab fra Paris, der havde Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard på holdet.

Flensburg-Handewitt var foran fra kampens start og førte 21-16 ved halvtid. Heller ikke efter pausen var der nogen tvivl om, hvem der ville løbe med sejren.

Kun to ikke-danskere kom på måltavlen for nordtyskerne, hvor Anders Eggert lavede hele 13 mål og kunne gå fra banen som kampens topscorer.

Hos Paris SG blev Mikkel Hansen mest scorende spiller med ni træffere på 12 forsøg.

Det var de to klubbers første kamp i denne sæsons Champions League, hvor hver klub skal spille hele 14 kampe i gruppespillet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip