Flere skud affyret i København - tre er anholdt

Skrevet af admin

|

20/03/2013
Politiet har anholdt tre personer, efter en skudepisode, der kort før klokken 20 fandt sted på Frederiksborgvej i Københavns Nordvestkvarter, oplyser Københavns Politi til bt.dk.- Det er afgivet formentlig seks skud. Der er ikke nogen, der er ramt. Vi er ikke rigtig klar over, hvad det forudgående optrin har været derude, sagde den centrale efterforskningsleder Kristian Aaskov kort efter skudepisoden til bt.dkEfter skyderiet mødte en stor politistyrke op ved den nærliggende Frimestervej, hvor mindst 20 betjente samt politihunde og sprængstofhunde gennemsøgte området i håb om at finde spor efter skyderiet. - Vi er ved at søge undersøge området med hunde for at se, om vi kan finde patronhylstre eller andet, fortæller Kristian Aaskov.Men det var begrænset, hvad den store eftersøgning gav af spor.- Vi har anholdt tre personer, og det skal vi arbejde videre med nu, fortæller Robert Jensen, der er central efterforskningsleder, klokken 22.30.  Han tilføjer dog, at politiet fortsat er på bar bund i sagen.- Vi ved, at der er blevet skudt, men vi ved ikke, hvad motivet har været, siger han. Én af de anholdte personer blev ført ud af bygningen på Frimestervej.I forbindelse med skyderiet afspærrede politiet Frederiksborgvej fra Landsdommervej og op til det store kryds Tomsgårdsvej/Tuborgvej.Onsdagens skudepisode står langt fra alene, da hovedstadsområdet gennem det seneste lange stykke tid har set en lang række episoder, hvor der er affyret våben eller brugt knive.

Dagens topnyheder

Politiet har anholdt tre personer, efter en skudepisode, der kort før klokken 20 fandt sted på Frederiksborgvej i Københavns Nordvestkvarter, oplyser Københavns Politi til bt.dk.

- Det er afgivet formentlig seks skud. Der er ikke nogen, der er ramt. Vi er ikke rigtig klar over, hvad det forudgående optrin har været derude, sagde den centrale efterforskningsleder Kristian Aaskov kort efter skudepisoden til bt.dk

Efter skyderiet mødte en stor politistyrke op ved den nærliggende Frimestervej, hvor mindst 20 betjente samt politihunde og sprængstofhunde gennemsøgte området i håb om at finde spor efter skyderiet. 

- Vi er ved at søge undersøge området med hunde for at se, om vi kan finde patronhylstre eller andet, fortæller Kristian Aaskov.

Men det var begrænset, hvad den store eftersøgning gav af spor.

- Vi har anholdt tre personer, og det skal vi arbejde videre med nu, fortæller Robert Jensen, der er central efterforskningsleder, klokken 22.30.  Han tilføjer dog, at politiet fortsat er på bar bund i sagen.

- Vi ved, at der er blevet skudt, men vi ved ikke, hvad motivet har været, siger han. 

Én af de anholdte personer blev ført ud af bygningen på Frimestervej.

I forbindelse med skyderiet afspærrede politiet Frederiksborgvej fra Landsdommervej og op til det store kryds Tomsgårdsvej/Tuborgvej.

Onsdagens skudepisode står langt fra alene, da hovedstadsområdet gennem det seneste lange stykke tid har set en lang række episoder, hvor der er affyret våben eller brugt knive.