Flot Højbjerg-kasse rækker ikke for Augsburg

11/04/2015

Pierre-Emile Højbjerg var tæt på at sikre Augsburg et vigtigt point i lørdagens udekamp mod Paderborn. Desværre for danskeren var hans flotte langskudsmål ikke nok til point, da Paderborn vandt 2-1.

Efter en første halvleg uden scoringer kom der i den grad gang i måltavlen efter pausen.

Først gjorde Elias Kachunga det til 1-0 for hjemmeholdet Paderborn, men bare fire minutter senere trådte den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg ind i rampelyset.

På kanten af feltet i venstre side modtog han bolden, og efter en god tæmning og et flot træk ind i banen hamrede han bolden op i fjerneste målhjørne til 1-1.

Desværre for Højbjerg gik der kun endnu otte minutter, førend hjemmeholdet igen tog føringen på et mål af Srdan Lakic.

Hverken Højbjerg eller andre Augsburg-spillere formåede at vende billedet, og 1-2-nederlaget er en bet i forhold til jagten på de europæiske pladser for Augsburg.

Hoffenheim kan med en sejr søndag ude mod FC Köln støde Augsburg væk fra den sjetteplads, der giver en billet til næste sæsons Europa League.

I lørdagens øvrige kampe tog Bayern München en sikker hjemmesejr på 3-0 over Eintracht Frankfurt - blandt andet takket være et drømmemål af Robert Lewandowski, der flugtede bolden op i krydset.

Derudover vandt Borussia Mönchengladbach hjemme 3-1 over Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen sejrede 3-2 i Mainz, mens Schalke 04 skuffede hjemme mod Freiburg ved at spille 0-0.

Senere lørdag spiller Nicklas Bendtners Wolfsburg ude mod Hamburger SV.