Flov film-far i problemer med lystig hund

Den canadiske skuespiller Ryan Reynolds er blev gode venner med den hund, han arbejdede sammen med på optagelserne til den kommende film "The Voices".

Lidt for gode venner måske.

Hunden var altid glad for at se ham. Så glad, at hver gang han kælede med den fik hunden erektion.

- Hunden og jeg havde det godt sammen - lidt for godt, vil nogle nok mene, siger Ryan Reynolds til den britiske avis Metro.

- Hver gang jeg ville kramme den eller kæle ham, fik han en skræmmende erektion. Det var lidt problematisk, fortsætter han.

Den 38-årige skuespiller spiller i den kommende komedie "The Voices" en psykisk syge mand, Jerry Hickfang, hvis kat prøver at overbevise ham om at blive seriemorder, mens hans hund forsøger at overbevise ham om det modsatte.

Selvom Ryan Reynolds nåede at blive gode venner med film-hunden, så nåede han ikke at få decideret dyretække under optagelserne. Forholdet til katten var nemlig noget mere problematisk.

- Jeg har lige så meget respekt for den kat, jeg arbejdede med, som jeg har overfor en leopard. Den kunne ikke lide mig, og hver gang vi optog en scene, måtte jeg prøve at fjerne min brystkasse fra dens kløer, siger han. 

"The Voices" har premiere i danske biografer den 30. april.

Newspaq

 

Dagens Gossip