Fly fra Emirates mavelander i Dubai med 275 om bord

Dubais regering oplyser ifølge Reuters, at et fly fra Indien har foretaget en mavelanding i Dubais lufthavn. Passagerer fra flyet er evakueret, og ingen er kommet noget til.

- Alle passagerer og besætningsmedlemmer er blevet bragt i sikkerhed. Redningsmandskab har kontrol over situationen, siger en talsperson for Dubais lufthavn.

- Flyet er fra luftfartsselskabet Emirates, skriver Dubais regerings mediekontor på Twitter.

- Der var i alt 275 mennesker om bord i flyet - passagerer og besætning, hedder det videre.

Flyet er en Boeing 777-300 A6-EMW, og det kom fra Thiruvananthapuram.

Optagelser af landingen, som er lagt ud på sociale medier, viser flyet ligge ødelagt på landingsbanen med bugen på landingsbanen. Der ses en flamme i første del af flyet, og en sort røgsøjle stiger op.

Flyveledere i Dubai skriver på deres Twitter-profil Flightradar24, at episoden har medført, at al trafik til og fra Dubais Internationale Lufthavn blev midlertidigt indstillet.

Der er ingen oplysninger om, hvad der var årsag til mavelandingen.

Boeing siger, at man følger situationen nøje.

Dubais Internationale Lufthavn er en af verdens travleste lufthavne, når det gælder internationale passagerer. Der flyves til over 153 destinationer fra lufthavnen.

Luftfartsselskaberne Emirates, Qatar Airways og Abu Dhabis Etihad har vundet en betydelig del af de transkontinentale flyvninger.

Emirates er den største operator af Boeing 777 og af Airbus A380 superjumbo.

/ritzau/Reuters

 

 

 

 

 

 

 

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip