Flyveforbud truer FC Københavns CL-kamp i Ukraine

Når FC København i slutningen af juli skal spille Champions League-kamp i Dnipropetrovsk i det østlige Ukraine, må de formentlig finde et alternativ til en flyvetur derned.

De ukrainske myndigheder har efter torsdagens formodede nedskydning af et passagerfly i det østlige Ukraine lukket luftrummet i det område, hvor FC København skal spille mod Dnipro Dnipropetrovsk i tredje kvalifikationsrunde til Champions League.

Uefa afgjorde onsdag, at sikkerhedssituationen i det østlige Ukraine ikke forhindrer, at der spilles kampe i Dnipropetrovsk. Afgørelsen faldt dog, før passagerflyet med 298 personer styrtede ned i Østukraine.

- Baseret på en opdateret vurdering af sikkerhedssituationen i Ukraine har Uefa's sikkerhedspanel besluttet at tillade, at Uefa-kampe spilles i Dnipropetrovsk og Odesa, lød det torsdag i en pressemeddelelse fra Uefa.

FC København skal efter planen møde Dnipro Dnipropetrovsk på den østukrainske hjemmebane enten 29. eller 30. juli. Returkampen i København spilles 5. eller 6. august.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip