Flyveforbud truer FC Københavns CL-kamp i Ukraine

Når FC København i slutningen af juli skal spille Champions League-kamp i Dnipropetrovsk i det østlige Ukraine, må de formentlig finde et alternativ til en flyvetur derned.

De ukrainske myndigheder har efter torsdagens formodede nedskydning af et passagerfly i det østlige Ukraine lukket luftrummet i det område, hvor FC København skal spille mod Dnipro Dnipropetrovsk i tredje kvalifikationsrunde til Champions League.

Uefa afgjorde onsdag, at sikkerhedssituationen i det østlige Ukraine ikke forhindrer, at der spilles kampe i Dnipropetrovsk. Afgørelsen faldt dog, før passagerflyet med 298 personer styrtede ned i Østukraine.

- Baseret på en opdateret vurdering af sikkerhedssituationen i Ukraine har Uefa's sikkerhedspanel besluttet at tillade, at Uefa-kampe spilles i Dnipropetrovsk og Odesa, lød det torsdag i en pressemeddelelse fra Uefa.

FC København skal efter planen møde Dnipro Dnipropetrovsk på den østukrainske hjemmebane enten 29. eller 30. juli. Returkampen i København spilles 5. eller 6. august.

/ritzau/

 

Dagens Gossip