Følelsesladet Hobro-helt: Det var med tårer i øjnene

Hobros matchvinder Martin Mikkelsen har spillet store dele af sin ungdomskarriere og de første år af sin seniorkarriere i AGF.

Derfor var det specielt for Hobro-helten at score sejrsmålet i fredagens 2-1-sejr over AGF i Alka Superligaen.

- Det var med tårer i øjnene, da jeg scorede. Jeg har aldrig haft sådan en følelse før, og det var en helt fantastisk oplevelse, siger Martin Mikkelsen.

- Det var det hele, der spillede ind. Jeg havde en svær tid i AGF, hvor jeg kun fik en tre-fire kampe som senior, og det gik ikke særlig godt.

- Jeg var også blevet sat af, og det hele kom bare op, da jeg scorede, siger han.

Hobro-træner Jonas Dal var selvfølgelig lettet over sejren, og han forklarer, at han havde fortalt Mikkelsen, at han skulle holde sig klar til at komme ind som indskifter.

- Jeg sagde allerede til Martin (Mikkelsen, red.), at han skulle holde sig klar til at komme ind og afgøre kampen, og det gjorde han så heldigvis. Nu bliver han helt sikkert sværere at se bort fra i fremtiden, siger træneren.

Jonas Dal erkender, at Hobro i lange perioder var under hårdt pres, og han priser sig lykkelig for, at marginalerne var på hjemmeholdets side i fredagens kamp.

- Jeg var bange for, at marginalerne var imod os, da AGF scorede kort før pausen, men jeg synes, at vi arbejdede hårdt for at få dem på vores side. Heldigvis holdt vi dem fra at score, og vi fik selv puttet en ind til sidst, siger Jonas Dal.

Der venter Hobro en svær opgave i næste spillerunde, hvor man tager en tur til Telia Parken for at møde FC København.

/ritzau/

 

Dagens Gossip