Før Wozniacki-brag: Brødrepar sætter rekord

De amerikanske tvillinger Bob og Mike Bryan vandt søndag herredouble-finalen i US Open med sejr i to sæt på 6-3 og 6-4 over spanierne Marcel Granollers og Marc López.

Sejren var dog ikke bare en sejr, for de 36-årige tvillinger blev med sejren det første doublepar nogensinde, som har nået 100 turneringssejre sammen.

Med sejren holdt amerikanerne, som også var førsteseedet, fast i en - for dem - god tradition. Duoen har nu vundet mindst én grand slam-turnering sammen hvert år i de seneste 10 år.

- Vi har ikke tænkt os at hvile på laurbærrene. Vi har masser af sjov ud af at spille sammen. Vi har tænkt os at fortsætte med at køre hårdt på, og vi har ingen planer om at stoppe foreløbig, siger Mike Bryan ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Senere søndag møder Caroline Wozniacki og verdens nummer et Serena Williams hinanden i US Open-finalen i damesingle.

Amerikaneren har vundet otte af de to kvinders ni indbyrdes kampe, men Wozniacki har presset sin veninde ud i tre sæt i deres seneste to kampe.

/ritzau/

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip