Først blev Dan dumpet af kæresten: Så vandt hun 105 millioner i Lotto

21-årige Dan White er en uheldig mand.

Sidste år blev han dumpet af sin daværende kæreste, 23-årige Courtney Davies, og nu har den unge brite fået 105 millioner grund til at ønske, at de stadig var sammen. Det skriver Metro.

For efter de to unge gik fra hinanden, vandt Courtney Davies' familie hele 61 millioner pund i Euromillions – svarende til (og hold nu fast) 535 millioner kroner.

Og for at gøre tingene endnu værre for stakkels Dan White, der bor i Monmouth, så er han såmænd nabo til ekskærestens søster, Stephanie Davies, der nu har fået 105 millioner til hende og kæresten at flotte sig for.

Dermed må man formode, at også Courtney Davies har kunne sætte 105 millioner ind på bankbogen – en formue, som hun altså ikke behøver dele med noget.

- Alle mine venner driller mig med det. Jeg hørte første gang om familiens gevinst, da min telefon begyndte at gå amok. Det var mine venner, der alle sende mig links til nyheden samt hånende snapchats, hvori de spurgte, om jeg var knust. En af dem skrev: 'Hvor meget har du grædt, siden du fandt ud af det', fortæller han.

Selvom Dan White nu kun kan drømme om et liv i sus og dus, og selvom det var Courtney Davies, der slog op med ham – endda over sms – så er den 21-årige alligevel mand nok til at lykønske sin ekskæreste.

- Hun slog op med mig over sms, og det synes jeg ikke, var det rigtige at gøre, men jeg ønsker hende kun det bedste. Også selvom jeg ikke får del i pengene, forklarer han og joker med, at hun selvfølgelig er velkommen til at give ham to millioner for de to år, parret var sammen.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip