Først vil katten selv have børstet tænder, men så finder den ud af, hvordan det føles

Først er den 2-årige kat Milk fra Sydkorea helt klar på at få børstet tænder og tager selv ivrigt fat i tandbørsten med sine hvide kattepoter.

Men først da børsterne rammer de små tænder, går det op for hende, hvad hun har rodet sig ud i.

Læs også: Denne måneds bedste hundevideo: Fritz misser flyvende mad - hver gang

Vi skal desværre ikke kunne sige, om det er chok, forulempelse eller måske endda ekstrem nydelse, der får Milk til at reagere, som hun gør. Men sjovt er det i hvert fald.

Døm selv hvad Milk tænker, når du har set videoen under artiklen.

Læs også: Blind hund er ved at gå ind i bil - men se så hvad katten gør

Dyrefondet anbefaler i øvrigt, at man dagligt børster tænder på sin kat for at undgå tykke belægninger og tandsten, som kan udvikle sig til tandkødsbetændelse og i ekstreme tilfælde få tænderne til at falde ud.

Når man skal lære sin kat at få børstet tænder, er det nemmest at begynde, mens den er killing og derefter gå langsomt frem ved at få katten til at forbinde tandbørstningen med noget lækkert.

Begynde f.eks. med at dyppe tandbørsten i dåsemad og lade katten slikke den ren.

Når katten begynder at komme af sig selv ved synet af den lækre tandbørste, kan du droppe dåsemaden. Gå istedet over til godbidder som belønning, når tandbørstningen er overstået.

Børst én eller to tænder og giv katten en godbid. Øg derefter langsomt antallet af tænder fra dag til dag, til du til sidst kan børste dem alle.

Læs mere her.

 

Dagens Gossip