Første dag på nyt job: Lærerinde mødte op fuld og uden tøj på

Skolestarten står endnu engang for døren efter en lang sommerferie, men det er dog nok de færreste af os, hvis nogen overhovedet, der vil opleve det, der skete på en skole i Oklahoma, da de startede op igen efter ferien.

Her havde man netop ansat Lorie Hill som ny lærerinde på skolen. Om hun havde været ude at fejre sit nye job aftenen forinden, eller om hun bare endnu ikke var helt klar til at give slip på ferielivets friheder, melder historien ikke noget om.

LÆS OGSÅ: Lærerinde knaldede elev 20 gange på skolen - skældte ud, da han tog en anden med til skolebal

Ikke desto mindre blev den nyansatte lærerinde opdaget i sit klasselokale af to medarbejdere, hvor hun var både nøgen og fuld.

Heldigvis for Lorie Hill og nok også for hendes ellers kommende elever, var eleverne endnu ikke vendt tilbage fra ferien. Der var nemlig kun ansatte på skolen for at forberede de sidste ting, inden eleverne igen meldte deres ankomst.

Efter hun blev opdaget i sin gigantbrandert, og en venlig sjæl havde fremskaffet et par shorts, blev den nu forhåndværende lærerinde ført bort af politiet og sigtet for at være fuld i offentligheden. Hun skal nok ikke regne med at kunne vende tilbage til lærergerningen lige foreløbigt.

 

Dagens Gossip